fbpx

Varför e-handel på nyhetssajter?

Våra tidningar har länge varit en plats där privatpersoner och företag kan mötas. Prenumeranter har fått fina erbjudanden och annonsörer har nått ut med sina varor. Tillsammans har vi skapat affärer som gagnat alla. Med vår satsning på e-handel tar vi nu nästa steg i att stärka våra sajters roll som en mötesplats mellan konsumenter och lokala handlare.

Kärnan i vårt uppdrag är fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta, men för ett välmående samhälle krävs också ett näringsliv som utvecklas och blomstrar. Därför sätter vi ett värde i att hjälpa konsumenter och företag att mötas.
Våra titlar har länge varit den mötesplatsen, både i print och digitalt, och att annonsera i lokal nyhetsmedia är viktigt för lokala företag som vill synas och nå ut med sitt budskap.

På våra sajter möts våra läsare och annonsörer dagligen, och ett tilltalande erbjudande riktat mot våra prenumeranter leder oftast till att handlare får god effekt på sina annonser. Nu har vi dessutom tagit nästa steg, och förbättrat vår erbjudande ytterligare. Genom att addera e-handel till våra sajter kan vi nu erbjuda möjligheten att genomföra köp direkt på sajt vilket gör effekten av marknadsföringen där ännu starkare.

En läsare som ser ett erbjudande från ett företag kan därmed agera direkt och köpa varan de vill ha.Att vi dessutom knyter ihop säcken med vår egen morgontidiga distribution skapar synergier som är bra ur ett klimatperspektiv, att vi gör mer nytta i varje leverans när vi kör ut paket samtidigt som vi delar ut tidningen.

Vi vill bidra till ett bättre samhälle imorgon där demokrati och ett starkt näringsliv är viktiga faktorer. Därför vill vi att vår e-handel ska stötta den lokala handeln, så hör av dig om du tycker det verkar intressant så berättar vi mer. Kan det här vara en lösning för dig att nå fler eller nya målgrupper i en tid där digitala köp ökar?

Nils Olauson, VD
Öst Media AB

Nils Olauson

Nils Olauson

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen