Rekryteringskampanj Åbro Bryggeri

Åbro Bryggeri är Sveriges äldsta familjebryggeri och också ett Europas modernaste. Åbro producerar öl, cider, läsk och vatten som säljs och levereras till både restauranger, systembolag och dagligvaruhandel över hela Sverige. Vår- och sommar är bryggeriets högsäsong och inför varje högsäsong är behovet av ny säsongspersonal stort.

Uppdraget

Vårt uppdrag bestod av att producera innehåll och skapa en rekryteringskampanj riktad till ungdomar som söker sommarjobb. Kampanjen produceras för sociala medier: Facebook, Instagram och Snapchat där målgruppen är mest aktiv.

  • Mediestrategi
  • Filmproduktion
  • Sociala medier

Lösning

Under en dag var vårt team på plats på Bryggeriet för att skapa allt material till kampanjen. Teamet producerade filmer med personal och arbetsplats i fokus. Filmerna ger tittaren en ”behind the scenes” upplevelse och visar upp bryggeriet och personalen på ett autentiskt sätt. Film och video har visat sig vara ett effektivt verktyg för att locka framtida medarbetare till en arbetsplats.

I mitt jobb som medierådgivare är min viktigaste uppgift att lyssna ordentligt på en kund. Göra en ordentlig behovsanalys för att identifiera vilka behov som finns och därefter presentera möjliga lösningar på kundens utmaningar. Vi erbjuder en bred portfölj som kan fylla de flesta behov som en kund har inom marknadsföring.

– Robert Svensson
Medierådgivare Vimmerby

Resultatet

En kampanj anpassad efter sociala medier och hur målgruppen önskar att ta till sig innehåll.

Arbetet har involverat: mediestrategi, filmproduktion och sociala medier.

Vill du veta mer om hur vi hjälper företag att nå ut?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med såväl filmproduktion och sociala medier som annan marknadsföring!

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR
Kontakta oss

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!

Fält märkta med * är obligatoriska