Restriktioner resulterade i näthandel för inredningsbutiken i Linköping

Makaroom är en butik i Linköping som erbjuder ett brett sortiment av modern inredning med bra kvalitet från flera av Sveriges ledande varumärken. Butiken har testat att sälja och marknadsföra sina produkter i vår e-handels plattform, vilket har gett en positiv effekt på försäljningen.

Kunden använder print, e-handel och display för att marknadsföra sina produkter i våra kanaler.

  • E-handel

  • Print

  • Display

Nya målgrupper och skräddarsydda erbjudanden

Under hösten 2020 bjöd vi in utvalda kunder inom detaljhandeln till ett webinarie för att presentera vår e-handels plattform. Många av våra kunder i detaljhandeln möter stora utmaningar i sin försäljning på grund av rådande restriktioner.

Vår e-handel och webbshop hjälper lokala företag att nå ut med sina produkter genom våra redaktionella sajter. Vi har marknadsfört Makarooms produkter på våra nyhetssajter som täcker hela Östergötland och Norra Småland. Makaroom har genom vår plattform nått ut till nya målgrupper och på fler geografiska platser.

Vi skräddarsyr vårt e-handelserbjudande så det passar kundens verksamhet. Makaroom väljer vilka produkter de vill marknadsföra och under vilken period. Butiken skickar underlag på produkter som de vill sälja i plattformen till oss, och vi sköter sedan hela hanteringen i e-handelskedjan: publicering av produkter i webbshop, marknadsföring, betalning, lagerhantering och leverans direkt till slutkund.

Mer om vår e-handel här.

Resultatet

Butiken har testat att marknadsföra olika typer av produkter i vår webbshop, en del har sålt bättre än andra. Med hjälp av vår webbshopen har Makaroom nått ut till nya kunder runt om i Östergötland och Småland.

”Öst Medias e-handelsplattform har fungerat bra som ett komplement till vår butiksförsäljning. Plattformen är ett bra ställe för oss att synas på för att nå ut till nya kunder och öka kännedomen om vår butik. Det har fungerat väldigt bra med våra produkter hos Öst Media, från publicering till leverans av produkt till slutkund. Allt har hanterats av Öst Media”.

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR
Kontakta oss

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!

Fält märkta med * är obligatoriska

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snart!
Tyvärr gick något fel när du fyllde i formuläret. Vänligen försök igen.