Vi är extremt stolta över våra kunder

Inspireras gärna av hur vi hjälpt andra och tveka inte att höra av dig så skapar vi effektiv marknadsföring tillsammans.

Kontakta oss
Magasinet Gotland Just Nu

Reklambilaga
Gotland Just Nu

Med ”Gotland Just nu – Välkommen hit” nådde våra annonsörer längre än någonsin – så många som 175 000 hushåll över hela Sverige fick bilagan till sitt morgonkaffe.

LÄS MER…

Rekryteringskampanj
Åbro Bryggeri

Inför vår och sommaren är behovet av säsongspersonal stort. Vi tog fram en rekryteringskampanj målgruppen ungdomar som söker sommarjobb.

LÄS MER…

Radio
Katrineholms kommun

Målet med kampanjen var att hitta fler trygga familjehem. Vi valde att använda oss av radio eftersom det går rakt in i hjärtat på mottagaren.

LÄS MER…

Grafisk profil
Krossteknik

Krossteknik tog varumärket och kommunikationen till nästan nivå med ny grafisk profil, logotyp, foto och hemsida.

 

LÄS MER…

E-handel
Macaroom

Inredningsbutiken Macaroom har testat att marknadsföra olika typer av produkter i vår webbshop. Tack vare det har Makaroom nått ut till nya kunder runt om i Östergötland och Småland.

LÄS MER…

Mätbar effekt
Länsförsäkringar Östgöta

Efter kampanjen om återbäring gjorde vi en detaljerad analys av effekten. Hur många inom målgruppen hade sett kampanjen? Hur var deras inställning till varumärket?

LÄS MER…

Native
Bjurfors

Som ny på marknaden har Bjurfors fokus varit att positionera sig, skapa kännedom och bygga sitt varumärke. Under 2020 har ett flertal artiklar om Bjurfors publicerats på Öst Medias nyhetssajter.

LÄS MER…

Kampanj
Ingelsta Shopping

Under våren 2019 fick vi uppdraget att marknadsföra Ingelsta Shoppings event ”Hälsodagen” – som en del av deras 10-årsjubileum. Detta blev också ett led i utvecklingen av att ta fram ny marknadskommunikation med ett nytt grafiskt formspråk.

LÄS MER…

Sociala medier
Woodland Mills

Woodland Mills är ett kanadensiskt företag som tillverkar och säljer sågverk och skogsbruksmaskiner. Woodland Mills är i dagsläget verksamt i 11 länder och Öst Media är huvudpartner för all digital marknadsföring som görs inom Europa. Läs mer om hur vi hjälpte Woodland Mills att utöka den digitala marknadsföringen via annonsering i sociala medier.

LÄS MER…

Google Ads
Bonnet

Bonnet AB är ett webbaserat företag med lager i Norrköping som levererar produkter i hela Sverige.  Google Ads är en viktig kanal för kunden eftersom det är där deras kunder söker efter produkter.

LÄS MER…

Webb och foto
Björdes Bilbärgning

Ett nära och roligt samarbete när vi fick uppdraget att ta fram Björdes nya hemsida. Björdes är en lokal aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Björdes har tidigare gått under Falk och bytte nyligen partner till SOS International. I samband med bytet av partner önskade Björdes att göra ett omtag i verksamheten.

LÄS MER…

Sociala medier – Placeholder

”Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

LÄS MER…

Ett urval av de företag vi arbetar med

Jag är stolt över att få jobba på Öst Media av många anledningar.

Kommunikationsvägarna har under de senaste åren ökat explosionsartat. De tidigare kommunikationskanalerna; lokaltidningar, radio och TV har nu via sociala medier och Google fått oss som lokal nyhetsaktör att fortsätta vår digitala utveckling.

Att förutsättningarna på marknaden förändras är inte något nytt, vi förändrar och utvecklar oss konstant för att möta nya behov och säkerställa att vi kan vara våra kunders bästa medierådgivare både idag och imorgon, oavsett kanal.

Vår ambition är att skapa de bästa förutsättningarna för våra kunder att marknadsföra sina tjänster eller produkter. Vi hjälper tusentals kunder att identifiera behov och hitta möjligheter för att varumärket och verksamheten ska nå rätt målgrupp med ett tydligt budskap.

Vi är stolta över vårt uppdrag som lokal medieaktör och vi är stolta att vi kan erbjuda starka kanaler där våra kunder når ut till sin målgrupp, samtidigt som det investerar i lokala nyheter för ett bättre samhälle imorgon.

Är du osäker på vilken väg som är rätt för ditt företag så finns vi här för dig!

Andreas Steen
Försäljningschef, Öst Media