Styrkan från fem mediehus

Första kvartalet har passerat i rask takt och vi ser tillbaka på tre spännande månader. I januari lanserades vår koncerns gemensamma säljbolag NTM Media. Här har vi samlat kraften från fem mediehus, däribland Öst Media, och kompetensen från medarbetare från norra Småland till Norrbotten.

Våra medarbetare är alltid nära våra kunder, både geografiskt och i dialogen. Vi har samlat många olika roller för att förbli bästa möjliga samarbetspartner. Hos NTM Media möter du allt från medierådgivare som hittar rätt kanalmix för att nå just din målgrupp, AdOps som är experter på digital annonsering, annonsproduktion som skapar säljande annonsmaterial eller vår Content Studio som berättar våra kunders historier genom native-annonsering.

Men även om vi är i ständig förändring och kontinuerligt utbildar oss för att ligga i framkant så förblir vårt uppdrag detsamma – att leverera bäst effekt för våra kunder. Här är självklart vår nyhetsmedia, din lokala tidning, en viktig kanal som i genomsnitt når 58% av alla i vårt spridningsområde i åldern 16–80 år, och som stärker effekten av kampanjer i andra kanaler. Utöver det så ökar vår räckvidd i samtliga papperstidningar och digitalt på våra sajter i Östergötland och norra Småland.

2022 har bara börjat och resten av året kommer bli minst lika spännande när vi tar styrkan från det lokala och kombinerar det med styrkan i att göra saker tillsammans. Det kommer bli ett inspirerande år tillsammans med gänget på NTM Media och våra kunder. Tveka inte att höra av dig om du vill bli en i vårt gäng, vi söker alltid medarbetare och kunder som vill utvecklas tillsammans med oss!

Andreas Steen
Försäljningschef

Christian Ingemarsson
Försäljningschef

Andreas Steen och Christian Ingemarsson
Försäljningschefer ÖstMedia

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen