fbpx

En ovanlig sommar framför oss

Samtidigt som jag ser fram emot härligt ljumna sommarkvällar, solblekt hår och bad i alldeles för kallt vatten, så blickar jag tillbaka på året som gått och inser att vi har ännu en ovanlig sommar framför oss.

Att planera långsiktigt kan kännas svårt när vi inte vet hur världen runtomkring oss kommer att se ut. Smittspridning och restriktioner är i mångt och mycket det som styr vår vardag just nu. Men om vi tittar i backspegeln kan vi hitta stöd i hur det såg ut förra sommaren och hur ett år med Corona påverkat vårt beteende.

Digitaliseringen fick en rejäl skjuts framåt och många fick semestra på hemmaplan, och det är i alla fall min gissning att en så kallad hemester kommer bli verklighet för många också denna sommar, därför är jag extra stolt över att vi även i år kan erbjuda våra kunder att synas i vår redaktionella storsatsning – Sommar i Östergötland, där våra journalister lyfter fram våra sommarpärlor i länet. Ert budskap syns tillsammans med redaktionella texter som skapar en trovärdig miljö för ert varumärke.

Är du i en bransch som fått ett uppsving av att många är hemma och ser över sitt hem, eller i en verksamhet med utmaningar på grund av rådande läge? Behöver du synlighet lokalt eller nationellt, nytänk och kreativitet, nå nya målgrupper och hitta rätt kanaler?

Andreas Steen, Försäljningschef

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen