Case: Bonnet

Uppdrag: Öka försäljningen i hela Sverige genom effektiv Ads-annonsering

Bonnet är ett företag som växer inom lant-och jordbruksprodukter. Bonnet AB är ett webbaserat företag med lager i Norrköping som levererar produkter i hela Sverige. Med vision att ge kunden kvalitetsprodukter till rätt pris och snabb service vill Bonnet bli det självklara valet för sin målgrupp.

Vårt samarbete inleddes 2016, när vi tog kontakt med Bonnet för att erbjuda vår hjälp att utveckla och optimera deras konto i Goolge Ads.

 • Google Ads

Google Ads är en viktig kanal för oss, det är där våra kunder söker deras produkter. Som e-handlare kan försäljningen svänga väldigt fort. Det är för tillgängligheten, flexibiliteten och förståelsen som vi vill arbeta med Öst Media.

– Simon Jonsson, VD på Bonnet.

Driver relevant trafik till hemsidan

Vårt fokus: Att skapa en välplanerad Ads-kampanj med segment och sökord relevanta för kundens målgrupp i hela Sverige.

Vårt uppdrag är att hjälpa Bonnet att öka sin försäljning. Genom optimering av Bonnet:s Google Ads konto driver vi relevant trafik till deras hemsida och hittar nya kunder genom annonsering. För att lyckas med Google Ads krävs det arbete och flera tester på vägen för att hitta vad som funkar. Vi arbetar datadrivet kombinerat med våra SEA-specialisters analytiska förmåga och deras kunskap att kunna anpassa annonsbudskap och landningssida. Vårt mål är att kunden alltid ska få så hög effekt som möjligt av sin investering.

Resultatet?
En ads-kampanj som levererar hög ROI och många konverteringar

Sökordsannonsering med noga utvalda sökord, välarbetade segment och flertal tester har resulterat till en Ads-kampanj som levererar hög ROI och konverteringar.

2020 levererade Bonnet:s Ads kampanjer en return on adspend på över 1000%!

”De flesta köp på vår hemsida görs genom ad words. Det är en tidsbesparing att arbeta med en aktör som har den kunskapen inom digital marknadsföring som vi inte har.”
– Simon Jonsson, VD på Bonnet.

För att öka Bonnets konverteringar under kampanjperioder hjälper vi dem även med annonsering på sociala medier, spårningstaggar, Google display och Google shopping.

Kort om hur vi arbetar med Google ads

Som helhetsbyrå inom marknadsföring med SEM-kunder inom varierande branscher med olika målsättningar och budget mellan högt och lågt är vi vana att anpassa vårt erbjudande efter kundens behov. Vi lägger stor vikt i att analysera, testa och optimera för att ge kunden maximal effekt.

 1. Sökordsanalys. Vi analyserar marknaden för att ta fram vilken trafik som är mest lönsam för ditt företag.
 2. Strategi och utformning av kampanj. Vi tittar på din verksamhet, skapar annonsgrupper och specifika annonser med sökordssegment och budget.
 3. Optimering. Våra SEM-specialister sköter löpande din kampanj och ser till att den presterar optimalt och kostnadseffektivt.
 4. Uppföljning. Din medierådgivare följer kampanjen och håller dig ständigt uppdaterad.

Varje månad får du en rapport, och du har dygnet runt tillgång till alla resultat och insikter via vårt system. Vill du läsa mer om hur vi arbetar med sökordannonsering? Läs mer här!

Vill ni också ha hjälp med era Google Ads?

Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med såväl google som annan marknadsföring!

En oslagbar mediemix!
Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

 • Printannonser
 • Bannerannonser

 • E-handel
 • Reklam & produktionsbyrå

 • Distribution
 • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!

Fält märkta med * är obligatoriska