Om uppdraget

Ett nära och roligt samarbete när vi fick uppdraget att ta fram Björdes nya hemsida.

Björdes är en lokal aktör för all fordonsrelaterad hjälp dygnet runt, året runt i Norrköping, Finspång, Söderköping och Valdemarsvik. Björdes har tidigare gått under Falk och bytte nyligen partner till SOS International. I samband med bytet av partner önskade Björdes att göra ett omtag i verksamheten.

  • Webbproduktion

  • Fotografering

Personligare webbplats med enkla kontaktvägar

Den vanligaste anledningen till att en besökare går in på Björdes hemsida är för att få hjälp med vägassistans eller bilbärgning. Därför behövde Björdes en hemsida där det var lätt att komma i kontakt med dem direkt på hemsidan. Samtidigt skulle hemsidan ha en tydlig företagsprofilering och kännas modern.

Resultatet

Arbetet med hemsidan har involverat flera av våra kompetensområden som; webbproduktion, foto och sökordsannonsering (SEA). Hemsidan har gett ett lyft till Björdes visuella identitet. Men arbetet slutar inte där. Tillsammans med Björdes arbetar vi löpande med vidareutveckling och digital marknadsföring.

”Vi är väldigt nöjda med vår hemsida.
Det vi är mest nöjda med är att vår hemsida skiljer sig från andra aktörer i vår bransch.
Den känns lekfull och modern.”.
– Marie Helene Winell, Björdes Bilbärgning

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR
Kontakta oss

Kontaktformulär.

Vi sparar de uppgifter som du använder i formuläret i vår databas i tre månader i syfte att kunna kontakta dig och följa upp ditt ärende. Du kan när som helst kontakta oss om du önskar att bli glömd. Ett epostmeddelande genereras även med dina uppgifter till oss. Vill du läsa hela vår integritetspolicy hittar du den här!

Fält märkta med * är obligatoriska

Tack för ditt meddelande, vi återkopplar snart!
Tyvärr gick något fel när du fyllde i formuläret. Vänligen försök igen.