fbpx

“Bromsa inte i uppförsbacke”

Annelie Gustavsson har snart två år bakom sig på Öst Media och har under den tiden helhjärtat engagerat sig i uppdraget som medierådgivare och sina kunders kommunikation.

─ För mig är det viktigt att vara påläst om kundens verksamhet och i dialog få förståelse för mål och utmaningar, säger Annelie och fortsätter beskriva sin roll.

─ Kundens bästa är vår prioritet och då måste vi som medierådgivare vara pålästa och samtidigt våga erbjuda andra kanaler än våra egna.

Annelie beskriver hur konsumenternas beteende har förändrats under de senaste åren och hur företag idag navigerar på en marknad där antalet mediekanaler kan upplevas oändliga.
─ Allteftersom marknadsföring blir mer och mer komplex vill kunderna ha en trygg, gärna lokal, samarbetsparter som guidar dem. Därför måste vi ha bred kunskap för att kunna förklara fördelarna med olika kanaler och hur kundens mediemix bör vara sammansatt, säger Annelie och fortsätter förklara hur Öst Media också påverkas av omvärlden

─ Tidigare var våra konkurrenter framför allt lokala och i vissa fall regionala. Nu konkurrerar vi med multinationella bolag från stora delar av världen. Vår utmaning är att få kunden att förstå varför man ska välja oss som marknadsföringspartner framför andra. Att vi är en lokal aktör med koppling till nyhetsmedia som gör nytta i det lokala samhället.

Vad är ditt bästa tips i tider med stor osäkerhet om morgondagen?

─ Det är viktigt med en långsiktig plan. Även om marknaden just nu påverkats av bland annat Covid -19 kommer det en tid efter. När vi kommer ur pandemin finns möjlighet att inte bara återta samma marknadsandel som tidigare utan i stället växa, men det blir svårare om man minskar sin synlighet under för lång tid. Det är viktigt att inte bromsa i uppförsbacke!

Behöver ni hjälp att synas?

I så fall erbjuder vi en oslagbar mediemix. Kommunikation som når genom bruset är nyckeln till att leverera bäst effekt. Vilka behov och ambitioner har du? Med kännedom om den lokala marknaden och olika målgruppers mediekonsumtion hittar vi rätt lösning för dig.

Vi erbjuder bland annat:

  • Printannonser
  • Bannerannonser

  • E-handel
  • Reklam & produktionsbyrå

  • Distribution
  • Sökordsoptimering
SE HELA VÅR MEDIEMIX HÄR

Uppdaterad och inspirerad?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Varje månad delar vi med oss av vår kunskap för att inspirera och utveckla dig inom kommunikation och marknadsföring.

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev godkänner du vår integritetspolicy.

Fler inlägg

Till toppen